Jednou z hvězd letošního HorrorConu byla i oblíbená fetish modelka Teressa Bizarre Noire


20.12.2018 

Temperamentní i stydlivá, něžná i drsná, tichá i přátelská, takovou ji mohli poznat hosté, kteří na HorrorConu vydrželi až do desáté večerní.

To se na plátně pouštěl film pro dospělé Evil Dead z produkce Horrorporn, kde Teressa ztvárnila dívku měnící se v démonku (velmi náruživou, samozřejmě). Po projekci mohli diváci s dívkou poklábosit, tak jsem se přidala a položila jí pár otázek.

Začneme trochu netradiční otázkou… jsi stydlivá?

I když se to nezdá, tak v osobním životě jsem stydlivá. Před kamerou a objektivem je to samozřejmě jiné. Je to divné, ale jsem víc uvolněná a baví mě vidět se jako provokativní pózu a zároveň vidět i něžnost, kterou ve mně většinou ostatní v normálním životě přehlíží.

Co tě nejvíce láká na festish modelingu?

Dává mi to pocit osobní svobody. Miluju shibari, latex, podvazky, punčochy a nemůžu zapomenout na obojky. Fetish je pro mě úchylkou i uměním.

Jak se spolupracuje s fotografy?

Zatím si nemůžu stěžovat. Dostávám od fotografů nabídky na focení a jiné umělecké projekty a sama se rozhodují, zda mám zájem či ne.

V produkci Horrorporn jsme tě mohli vidět ve filmu Evil Dead, proč právě ten?

Evil Dead mi produkce nabídla, protože jsem podle nich byla tou nejlepší modelkou pro takovou roli.

Co se ti na natáčení nejvíce líbilo?

Maskování bylo úžasné. Ve filmu je vidět proměna nevinné dívky v zabijáckou bestii.

Užíváš si to více před objektivem či před kamerou?

Užívám si to vždy, když cítím, že to, co dělám má smysl, nápad nebo myšlenku.

Co chystáš do budoucna?

Odešla jsem z Adult průmyslu a věnuji se focení. Ráda bych v kavárně-absintherii Dark Velvet představila své Fetish performance, tak se můžete těšit. Vážím si toho, že mě lidé sledují a milují nejen moji práci, ale i mě samotnou.

Jaký je tvůj nejoblíbenější film, seriál či kniha?

Moje nejoblíbenější kniha je Obraz Doriana Graye. American Horror Story je top seriál. A z filmů není jednoduché říci jeden nejoblíbenější, mám například moc ráda Kdo se bojí Virginie Woolfové.

Kdy a čeho ses v životě ty sama poprvé nejvíc bála?

Nejvíc bála? Asi toho, že se budu neustále kontrolovat ve všem co dělám. Jsem ráda, že jsem dokázala být i spokojená, šťastná, sama sebou a dělat co mě baví.

Co bys vzkázala čtenářům magazínu Vanili.cz a návštěvníkům HorrorConu?

Všem bych přála, aby dělali v životě, to, co je baví a podle toho co cítí, a ne jak nám to občas diktuje nějaká politika. A taky čas na horory v jakékoliv podobě.

Děkuji za rozhovor

Kristina Haidinger, redaktorka Vanili.cz